Over mij.

Ik ben Herman de Pagter en ben de drijvende kracht achter We Think Photo. Ik ben niet alleen opgeleid tot vakfotograaf, maar ook afgestudeerd in marketing aan de Universiteit van Tilburg. Bij We Think Photo staat kwaliteit en klanten-tevredenheid centraal. Mijn stijl is om onderwerpen (producten, processen en portretten) treffend vast te leggen op een natuurlijke wijze. Om de kwaliteit van de te leveren foto’s te waarborgen is We Think Photo lid van de Dutch Photographers (DuPho) en de Federation of European Photographers.

Enkele prestaties zijn:
– eerste prijs prestigieuze fotowedstrijd Leica Images USA (2013);
– expositie Kunstforum Bergen op Zoom (2013);
– publicatie in Visuals XXL Photography (2014);
– expositie Gummaruskerk Steenbergen (2014);
– publicatie Selection of Excellence, Leica Meet (Engeland, 2014);
– expositie Selection of Excellence, Londen (2014/2015);
– publicatie fotomagazine XXL (2015);
– diverse keren Selection of Excellence Leica Meet Group selectie (2015/2016);
– publicatie Street Photography around the Globe 2016;
– fotograaf van de maand januari International Photographers Association Meet (IPA, 2016);
– Winner Award (Int. Foto Portal, June, 2016);
– winnaar Best Shot Winning Award (Sept. 2016, Int. Foto Portal );
– Mark of Excellence, categorie zwart-wit fotografie (i-shot-it.com).

-quote klant-
In mum van tijd begreep Herman wat ik echt wilde. Op basis daarvan hebben we in goed overleg punten op de ‘i’ gezet. Het resultaat was boven verwachting.” 
 
Naast het maken van bedrijfsfoto’s is Herman een gepassioneerd portret- en straatfotograaf. Hierbij gaat zijn voorkeur uit naar zwart-wit foto’s. Wekelijks heeft hij een foto-column in de Steenbergse Courant, waar een onderwerp uitgelicht wordt d.m.v. een zwart-wit foto, begeleidende tekst en een haiku (gedicht). Dit alles uit eigen hand. De gratis edities van de Steenbergse Courant (incl. Herman’s foto-columns) zijn hier te bekijken.
 
We Think Photo staat voor het in opdracht vervaardigen van maatwerk fotografie waarbij de wensen van de zakelijke klant centraal staan en de signatuur van de klant duidelijk herkenbaar is. Tevens vergaart en deelt We Think Photo kennis en (kritische) inzichten op het gebied van ondernemerschap en marketing voor fotografen. Er wordt continu gestreefd naar een hoge mate van klantentevredenheid in een internationale omgeving.

Neem gerust contact op voor het stellen van een vraag of om uw foto-opdracht voor te leggen. U kunt HIER het contactformulier invullen.

-quote klant-
Prima ervaring opgedaan tijdens een portretsessie met Herman. Hij stelt je op een prettige wijze op je gemak, behandelt iedereen met respect en komt goed voorbereid naar de fotoshoot. Bijzonder prettig was dat er steeds ruimte was om te overleggen, zodat je zelf ook een idee kon bespreken en uitproberen.”