Bedrijfsfotografie.

We Think Photo heeft bewust gekozen zich toe te leggen op bedrijfsfotografie. Hieronder vallen foto’s van producten (en gebouwen), portretten en het in beeld brengen van processen. Eerst zal in samenspraak met de klant de doelstelling van de opdracht worden doorgenomen en wat de exacte wensen en behoeften zijn, op het gebied van fotografie, om de doelstelling te behalen. Op deze wijze wordt concreet invulling gegeven aan het beeldmateriaal dat nodig is. Op basis van deze invulling zal een transparante prijsopgave worden aangeboden waarin het project beschreven staat en de prijs hiervoor.

-quote klant-
In mum van tijd begreep Herman wat ik echt wilde. Op basis daarvan hebben we in goed overleg punten op de ‘i’ gezet. Het resultaat was boven verwachting.

Desgewenst kan de expertise van derden voor u worden ingeroepen, bijvoorbeeld op het gebied van teksten, gespecialiseerde beeldbewerking en/of het opmaken van reclame en ander promotiemateriaal. Het netwerk van We Think Photo is zorgvuldig samengesteld om uw doel optimaal te kunnen verwezenlijken. Bij alles wat voor u wordt gedaan staat kwaliteit voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen is We Think Photo aangesloten bij de Beroeps Fotografen Nederland en gekwalificeerd als European Professional Photographer (door de Federation of European Photographers).

Interesse? Vul HIER het contactformulier in om uw vragen te stellen of uw opdracht te bespreken. 

Onderstaand een overzicht van de gevarieerde mogelijkheden op het gebied van bedrijfsopdrachten.